Wash the champignons and boil the carrots, put the rest of the ingredients on the table for convenience.
Помойте шампиньоны и отварите морковь, выложите остальные продукты на стол для удобства.
Cut the crab sticks into small slices across the length.
Крабовые палочки нарежьте небольшими дольками поперек длины.
Cut the onion into half rings.
Лук порежьте полукольцами.
Cut the champignons into small slices.
Шампиньоны нарежьте на небольшие дольки.
Cut the boiled and peeled carrots into small cubes.
Отваренную и очищенную морковь порежьте небольшим кубиком.
Heat a small amount of oil in a frying pan over medium heat, add the onion, and fry until translucent.
На среднем огне в сковороде раскалите небольшое количество масла, выложите лук, обжаривайте до полупрозрачности.
Add the champignons to the onion, stir and fry, turning occasionally, for 5-7 minutes. Afterwards, add salt and pepper to taste, stir, remove from heat.
Добавьте к луку шампиньоны, перемешайте и жарьте, периодичестки переворачивая, 5-7 минут. После - посолите и поперчите по вкусу, перемешайте, снимите с огня.
Place crab sticks and carrots, overcooked mushrooms and chopped dill in a deep bowl.
В глубокую миску выложите крабовые палочки и морковь, грибную пережарку и нашинкованный укроп.
Add mayonnaise to taste, mix and serve.
Добавьте по вкусу майонез, перемешайте и подавайте к столу.
Place the finished salad on plates for serving. You can decorate the top with sprigs of fresh herbs. You can use both portioned salad bowls and a dish for general serving. Bon appetit!
Готовый салат разложите на тарелки для подачи. Сверху можено украсить веточками свежей зелени. Можно использовать как порционные салатницы, так и блюдо для общей подачи. Приятного аппетита!