Prepare all ingredients. Wash and peel the vegetables well. Rinse the fish well.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо помойте и очистите овощи. Хорошо промойте рыбу.
Cut the onion into half rings.
Нарежьте репчатый лук полукольцами.
Cut the potatoes into cubes.
Нарежьте картофель брусочками.
Cut the hake fillet into large pieces.
Нарежьте филе хека крупными кусочками.
Grate the carrots on a coarse grater.
Натрите морковь на крупной терке.
Take a frying pan and grease it with sunflower oil. Place carrots on one half of the pan and chopped onions on the other half. Roast vegetables over medium heat until soft and golden brown, about 10 minutes.
Возьмите сковородку, смажьте ее подсолнечным маслом. На одну половину сковороды выложите морковь, на другую половину – нарезанный лук. Жарьте овощи на среднем огне до мягкости и румяности около 10 минут.
Take a pan, pour water and add chopped potatoes. Bring to a boil and turn down the heat.
Возьмите кастрюлю, налейте воду и выложите нарезанную картошку. Доведите до кипения и удавьте огонь.
Add overcooked potatoes, rice and pieces of fish, stir.
Добавьте к картошке пережарку, рис и кусочки рыбы, перемешайте.
Cook the soup, covered, for about 15 minutes, until the rice and fish are cooked. Remove from heat and let sit covered for 10-15 minutes. The soup is ready, you can serve it!
Варите суп под крышкой около 15 минут, до готовности риса и рыбы. Снимите с огня, дайте настояться под крышкой 10-15 минут. Суп готов, можно подавать к столу!
Pour the soup into deep bowls in separate portions and sprinkle with herbs! Serve this aromatic dish with toasted rye bread. Place cutlery with the soup. Bon appetit!
Перелейте суп в глубокие тарелки отдельными порциями и посыпьте зеленью! Подавайте к этому ароматному блюду обжаренный ржаной хлеб. Положите столовые приборы к супу. Приятного аппетита!