Prepare all the necessary ingredients. Wash the eggs. Preheat the oven to 180⁰C.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Яйца помойте. Разогрейте духовку до 180⁰С.
Break 1 egg, milk, salt and pepper to taste into a bowl.
В миску разбейте 1 яйцо, молоко, соль и перец по вкусу.
Remove the crumbs from two croutons, leaving only the crusts. Place a whole piece of bread into each crouton. The top crouton without the center will become the mold for the filling. Dip the resulting croutons into the egg mixture.
У двух гренок удалите мякиш, оставив только корочки. В каждую такую гренку вложите целый кусок хлеба. Верхняя гренка без центра станет формочкой для начинки. Окуните получившиеся гренки в яичную смесь.
Grate the cheese on a coarse grater. Line a baking pan with parchment paper. Place the croutons. Carefully, without damaging the yolk, break 1 egg inside each crouton without a middle. Sprinkle with cheese, salt and pepper.
Сыр натрите на крупной терке. Форму для запекания выстелите пергаментной бумагой. Выложите гренки. Аккуратно, не повредив желток, разбейте по 1 яйцу внутрь каждой гренки без середины. Посыпьте сыром, посолите и поперчите.
Place in the oven and bake for 10-12 minutes at 180⁰C.
Поставьте в духову и запекайте 10-12 минут при 180⁰С.
Decorate the finished croutons with green onion feathers.
Готовые гренки украсьте перышками зеленого лука.