Rinse the vegetables thoroughly. Peel the onion and remove the core and seeds from the pepper.
Тщательно промойте овощи. Очистите лук, у перца удалите сердцевину и семечки.
Sterilize the jar with the lid in the oven. Place the jar with a lid in a preheated oven at 110C for 20 minutes.
Простерилизуйте банку с крышкой в духовке. Поставьте банку с крышкой в разогретую духовку до 110С градусов на 20 минут.
Cut the lemon and onion into slices.
Нарежьте лимон и лук кружочками.
Cut the bell pepper into half rings
Нарежьте болгарский перец полукольцами
Place onion, mustard, bay leaf, and allspice into a sterilized jar. Add cucumbers, lemon, tomatoes and pour boiling water. Close the lid.
В стерилизованную банку положите лук, горчицу, лавровый лист, перец душистый. Доложите огурцы, лимон, томаты и залейте кипятком. Закройте крышкой.