Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Heat the water slightly and mix it with sugar. Gently add the yeast and let it swell.
Слегка подогрейте воду и смешайте ее с сахаром. Аккуратно введите дрожжи и дайте им набухнуть.
Gradually add flour to the yeast mixture, then add butter and salt, knead the dough. Leave the dough in a warm place for 20-30 minutes to rise.
Постепенно добавляйте в дрожжевую смесь муку, затем добавьте масло и соль, замесите тесто. Оставьте тесто в теплом месте на 20-30 минут, чтобы оно поднялось.
Form the dough into small balls and roll them out lightly. Place the filling in the middle of the dough, then form a pie.
Сформируйте из теста маленькие шарики, слегка раскатайте их. Выложите в середину теста начинку, затем слепите пирожок.
Beat the egg well and brush the pies with it. Bake pies with jam in an oven preheated to 180 degrees for 25-30 minutes.
Хорошо взболтайте яйцо, смажьте ими пирожки. Выпекайте пирожки с повидлом в разогретой до 180 градусов духовке 25-30 минут.
When serving, you can sprinkle the pies with powdered sugar.
При подаче можно посыпать пирожки сахарной пудрой.