Rinse the vegetables thoroughly. Peel the beets, onions, and garlic. Remove the core and seeds from the pepper.
Тщательно промойте овощи. Очистите свеклу, лук, чеснок. Удалите сердцевину и семена у перца.
Sterilize the jar with the lid in the oven. Place the jar with a lid in a preheated oven at 110C for 20 minutes.
Простерилизуйте банку с крышкой в духовке. Поставьте банку с крышкой в разогретую духовку до 110С градусов на 20 минут.
Dice the onion and mince the garlic
Нарежьте лук на кубики и измельчите чеснок
Cut the cherry tomatoes in half.
Нарежьте томаты черри пополам.
Cut the sweet pepper into strips.
Нарежьте перец сладкий соломкой.
Grate the beets on a coarse grater.
Натрите свеклу на крупной терке.
Pour oil into a saucepan and fry the tomatoes for 5 minutes. Add onion, garlic, pepper, beets, spices and cover with water. Simmer over medium heat with the lid closed for 20 minutes.
В сотейник налейте масло, обжарьте томаты в течение 5 минут. Добавьте лук, чеснок, перец, свеклу, специи и залейте водой. Тушите на среднем огне с закрытой крышкой 20 минут.
Pour the resulting mixture into a sterilized jar and close the lid.
Перелейте получившуюся заготовку в стерилизованную банку и закройте крышкой.