Prepare the necessary ingredients.
Подготовьте необходимые ингредиенты.
Cut the butter into cubes, place the butter in a deep bowl and melt.
Масло порежьте на кубики, переложите в глубокую миску масло и растопите.
Add sugar, egg, flour and soda slaked with vinegar to the cooled butter. Knead the dough. Cut the piece you need and wrap it in cling film and put it in the refrigerator for half an hour.
Добавьте в остывшее масло сахар, яйцо, муку и соду, гашенную уксусом. Замесите тесто. Отрежьте необходимый вам кусок и оберните его пищевой пленкой и уберите в холодильник на полчаса.
Roll out the dough into a layer, brush with jam. Take out a small piece of cold dough and grate it onto the layer with the filling.
Раскатайте тесто в пласт, смажьте повидлом. Достаньте небольшой кусочек холодного теста и потрите его на терке на пласт с начинкой.
Bake in an oven preheated to 190-200 degrees for 15-20 minutes.
Выпекайте в разогретой до 190-200 градусов в духовке в течение 15-20 минут.
These cookies are best served with freshly brewed black tea.
Подавать такое печенье лучше всего с черным свежезаваренным чаем.