Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Grate the frozen butter on a coarse grater.
Замороженное сливочное масло натрите на крупной терке.
Sift the flour into a deep container, add grated butter, sugar, vanilla sugar, salt, cottage cheese and egg.
В глубокую емкость просейте муку, добавьте к ней натертое сливочное масло, сахар, ванильный сахар, соль, творог и яйцо.
Knead the elastic dough and roll it into a ball.
Замешайте эластичное тесто и скатайте его в шар.
Wrap the dough in cling film and place in the refrigerator for 1 hour.
Заверните тесто в пищевую пленку и положите в холодильник на 1 час.
Divide the dough into 4 parts. Then roll each of them into a circle about 3 mm thick and cut it into sectors.
Разделите тесто на 4 части. Затем каждую из них раскатайте в круг толщиной около 3 мм и разрежьте его на сектора.
Place a little jam on the widest part of the sectors.
На широкую часть секторов выложите немного повидла.
Roll the curd dough bagels with filling.
Сверните рогалики из творожного теста с начинкой.
Cover a baking sheet with parchment and place cottage cheese bagels with jam on it. Beat the egg with a fork and brush over the bagels.
Противень застелите пергаментом и выложите на него творожные рогалики с повидлом. Взбейте яйцо вилкой и смажьте рогалики.
Bake cottage cheese bagels with jam in an oven preheated to 180 degrees for 30-40 minutes.
Выпекайте творожные рогалики с повидлом в разогретой до 180 градусов духовке 30-40 минут.
Before serving, sprinkle the curd bagels with jam with powdered sugar and garnish with a sprig of fresh mint.
Перед подачей посыпьте творожные рогалики с повидлом сахарной пудрой и украсьте веточкой свежей мяты.