Measure and prepare all the necessary ingredients. Peel the garlic and grate the cheese on a coarse grater.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты. Очистите чеснок от шелухи, сыр натрите на крупной терке.
Finely chop the garlic.
Мелко порубите чеснок.
Cut the beef into cubes and boil in salted water until tender, adding bay leaves and black peppercorns to the broth.
Нарежьте говядину кубиками и отварите в подсоленной воде до готовности, добавив в бульон лавровый лист и горошины черного перца.
Fry the garlic in vegetable oil for a few minutes.
Обжарьте чеснок на растительном масле в течение нескольких минут.
Pour the meat broth into the pan, add sour cream, mix the ingredients thoroughly and bring the sauce to a boil.
Влейте в сковороду мясной бульон, добавьте сметану, тщательно перемешайте ингредиенты и доведите соус до кипения.
After boiling, place half of the prepared cheese into the pan, salt and pepper the sauce to taste. Simmer the contents of the pan until the cheese is completely dissolved.
После закипания выложите в сковороду половину приготовленного сыра, посолите и поперчите соус по вкусу. Тушите содержимое сковороды до полного растворения сыра.
Grease a baking dish with butter, place the cooled meat in it, pour the sauce over the beef and sprinkle with the other half of the cheese.
Смажьте форму для запекания сливочным маслом, выложите в нее остывшее мясо, залейте говядину соусом и присыпьте второй половиной сыра.
Place the beef in an oven preheated to 180 degrees for 15-20 minutes.
Отправьте говядину в разогретую до 180 градусов духовку на 15-20 минут.
Decorate the finished dish with the leaves of any greenery you have, and place tomato slices on the edges of the plate.
Готовое блюдо украсьте листьями любой имеющейся у вас зелени, на края тарелки выложите дольки помидора.