Wash the greens and lemon, prepare the rest of the food and necessary utensils on the table for convenience.
Помойте зелень и лимон, подготовьте остальные продукты и необходимую посуду на столе, для удобства.
Boil the spaghetti in lightly salted water until tender, transfer to a colander, and let drain.
Отварите спагетти в слегка подсоленной воде, до готовности, переложите в дуршлаг, дайте стечь.
Over medium heat, fry the chopped garlic and chili pepper until golden brown, adding vegetable oil. For more spice, you can add paprika or turmeric.
На среднем огне обжарьте измельченный чеснок и перец чили, до золотистого цвета, с добавлением растительного масла. Для большей пряности можно добавить паприку или куркуму.
Prepare the lemon zest; for those who like spicy sensations, you can add lemon juice in the amount of 1-2 tsp. Add the finished spaghetti to the garlic and pepper. Add lemon zest and juice there. Salt and pepper to taste. Add chopped herbs, mix well and leave to simmer for 3-5 minutes.
Подготовьте цедру лимона, для любителей острых ощущений можете добавить и лимонный сок, в количестве 1-2ч.л.Готовые спагетти добавьте к чесноку и перцу. Туда же отправьте цедру лимона и сок. Посолите и поперчите по вкусу. Добавьте измельченную зелень, хорошо перемешайте и оставьте томиться на 3-5мин.
Transfer the finished spaghetti to serving plates. If desired, you can garnish with cherry tomato slices, basil or season with balsamic sauce. Bon appetit!
Готовые спагетти переложите на тарелки для подачи. По желанию, можете украсить дольками помидор черри, базиликом или приправить бальзамическим соусом. Приятного аппетита!