Prepare all ingredients. Wash the tomatoes.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте помидоры.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Cut the tomato into slices.
Нарежьте помидор дольками.
Place the chopped tomato in a blender.
Сложите нарезанный помидор в блендер.
Grind the tomato until pureed.
Измельчите помидор до состояния пюре.
Take a pan and boil the spaghetti. Cook for 7 minutes after boiling.
Возьмите кастрюлю и отварите спагетти. Варите 7 минут после кипения.
Drain the spaghetti through a colander.
Слейте спагетти через дуршлаг.
Take a frying pan, grease it with vegetable oil and place the spaghetti on it.
Возьмите сковородку, смажьте ее растительным маслом и выложите на нее спагетти.
Add chopped tomato to the pan.
Добавьте в сковороду измельченный помидор.
Mix all ingredients. Add salt and ground black pepper to taste.
Перемешайте все ингредиенты. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу.
Add grated cheese.
Добавьте тертый сыр.
Mix all ingredients.
Перемешайте все ингредиенты.
Take a nice plate and place one portion of spaghetti on it. Garnish the dish with chopped cherry tomatoes. Bon appetit!
Возьмите красивую тарелку, выложите на нее одну порцию спагетти. Украсьте блюдо нарезанными помидорами черри. Приятного аппетита!