Prepare the necessary products and utensils for cooking on the table for convenience.
Подготовьте необходимые продукты и посуду для приготовления на столе, для удобства.
Boil the spaghetti in lightly salted water, ideally until al dente. Make sure that the spaghetti does not overcook and stick together into a single mass.
Отварите спагетти в слегка подсоленной воде, идеальной будет варка до состояния Альденте. Следите, чтобы спагетти не переварились и не склеивались в единую массу.
Transfer the finished spaghetti to a heated frying pan with the addition of vegetable oil. Add pesto sauce to them, stir and let simmer for 3-4 minutes.
Готовые спагетти переложите на разогретую сковороду, с добавлением растительного масла. Добавьте к ним соус песто, перемешайте и дайте потомиться 3-4 мин.
Add chopped walnuts, salt and pepper to taste. Season with chopped fresh herbs. Mix all ingredients and leave to simmer for another 3-5 minutes.
Добавьте измельченный грецкий орех, соль и перец – по вкусу. Приправьте измельченной свежей зеленью. Перемешайте все ингредиенты и оставьте томиться еще на 3-5 мин.
Place the finished spaghetti on plates for serving, serve hot, you can decorate the dish with basil, cherry tomatoes or balsamic sauce, to your taste. Bon appetit!
Готовые спагетти разложите на тарелки для подачи, подавайте в горячем виде, можете украсить блюдо базиликом, помидорами черри или бальзамическим соусом, на ваш вкус. Приятного аппетита!