Prepare everything you need for the dish, cook the spaghetti until half cooked.
Подготовьте все нужное для блюда, спагетти сварите до полуготовности.
Finely chop the dill.
Мелко порубите укроп.
Mix the ingredients for the sauce in a bowl, salt and pepper the contents of the bowl to taste.
Смешайте в миске ингредиенты для соуса, посолите и поперчите содержимое миски по вкусу.
Heat a frying pan with butter.
Разогрейте сковороду со сливочным маслом.
Place the boiled spaghetti in the pan and mix it with the sauce.
Выложите в сковороду отваренные спагетти, смешайте их с соусом.
Simmer the contents of the pan for 2-3 minutes over low heat, then remove the pan from the heat and place the spaghetti on a plate. The dish is ready, you can serve it!
Тушите содержимое сковороды в течение 2-3 минут на медленном огне, после чего снимите сковороду с огня и выложите спагетти на тарелку. Блюдо готово, можно подавать к столу!
To make the dish look impressive, place spaghetti on plates with tongs or a fork, twisting them into a “nest”. For beauty, add leaves of any greenery to the dish, place tomato slices along the edges of the plates, sprinkle the spaghetti with ground black pepper.
Чтобы блюдо выглядело эффектно, выкладывайте спагетти на тарелки щипцами или вилкой, закручивая их «гнездом». Для красоты добавьте в блюдо листья любой зелени, а по краям тарелок разложите дольки помидора, посыпьте спагетти черным молотым перцем.