Prepare defrosted mussels in advance and prepare the rest of the food on the table for convenience.
Заранее подготовьте размороженные мидии, подготовьте остальные продукты на столе, для удобства.
Boil the pasta in lightly salted water, ideally until al dente. Make sure that the pasta does not overcook and stick together into a single mass.
Отварите макароны в слегка подсоленной воде, идеальной будет варка до состояния Альденте. Следите, чтобы макароны не переварились и не склеивались в единую массу.
Chop the onions and garlic, fry them over medium heat, adding oil, until golden brown. Then add mussels to them and simmer together for another 3-5 minutes.
Измельчите репчатый лук и чеснок, отправьте их обжариваться на среднем огне, с добавлением масла, до золотистого цвета. Затем добавьте к ним мидии и томите вместе еще 3-5мин.
Add cream, salt and spices to the mussels to taste; a mixture of dried herbs, basil or coriander separately, works well. Stir and simmer for another 2-3 minutes.
К мидиям добавьте сливки, соль и пряности по вкусу, хорошо подойдет смесь сушеных трав, отдельно базилик или кориандр. Перемешайте и томите еще 2-3мин.
Add the pasta to the prepared sauce and mussels, stir and leave to simmer for another 3-5 minutes over low heat. Transfer the finished pasta to serving plates. If desired, you can garnish with chopped fresh herbs, grated cheese or cherry tomatoes. Bon appetit!
Добавьте макароны к готовому соусу и мидиям, перемешайте и оставьте томиться еще на 3-5мин., на слабом огне.Готовую пасту переложите на тарелки для подачи. По желанию, можете украсить измельченной, свежей зеленью, тертым сыром или помидорами черри. Приятного аппетита!