Wash the greens and mushrooms thoroughly, prepare the rest of the food on the table for convenience.
Тщательно помойте зелень и грибы, подготовьте остальные продукты на столе, для удобства.
Boil the pasta in lightly salted water, ideally until al dente. Make sure that the pasta does not overcook and stick together into a single mass.
Отварите макароны в слегка подсоленной воде, идеальной будет варка до состояния Альденте. Следите, чтобы макароны не переварились и не склеивались в единую массу.
Chop the onion and garlic. Cut the bacon into medium-sized pieces, chop the mushrooms into thin slices. Fry the champignons and onions over medium heat, adding butter, until golden brown.
Измельчите лук и чеснок. Бекон нарежьте кусочками, среднего размера, нашинкуйте грибы тонкими ломтиками.Шампиньоны и лук отправьте обжариваться на среднем огне, с добавлением сливочного масла, до золотистого цвета.
Add bacon and garlic to the mushrooms and onions, fry with pepper and salt to taste. If you wish, you can add paprika, barberry or turmeric, to your taste. Add cream 4-5 minutes before readiness.
К грибам и луку добавьте бекон и чеснок, обжаривайте вместе с добавлением перца и соли по вкусу. По желанию можете добавить паприку, барбарис или куркуму, на ваш вкус.Добавьте сливки за 4-5 мин до готовности.
Add pasta to the filling, mix thoroughly so that the ingredients are saturated with the sauce and reach the same temperature, remove from heat, reserving the liquid base of the sauce
Добавьте к начинке макароны, тщательно перемешайте, чтобы ингредиенты пропитались соусом и достигли одной температуры, снимайте с огня, сохранив жидкую основу соуса
Transfer the finished hot pasta to serving plates. Garnish with chopped fresh herbs and grated cheese and let it melt on a hot platter for a smooth texture and bright flavor. Bon appetit!
Готовую горячую пасту переложите на тарелки для подачи. Украсьте измельченной свежей зеленью и тертым сыром, дайте ему расплавиться на горячем блюде, для нежной консистенции и яркого аромата. Приятного аппетита!