Prepare defrosted seafood in advance, a mixture or, to your taste, shrimp/squid/mussels/oysters/octopus. Prepare the rest of the food on the table for convenience.
Заранее подготовьте размороженные морепродукты, смесь или на ваш вкус, креветки/кальмары/мидии/устрицы/осьминоги. Подготовьте остальные продукты на столе, для удобства.
Boil the spaghetti in lightly salted water, ideally until al dente. Make sure that they do not overcook and stick together into a single mass.
Отварите спагетти в слегка подсоленной воде, идеальной будет варка до состояния Альденте. Следите, чтобы они не переварились и не склеивались в единую массу.
Chop the garlic and onions. Send them to fry over medium heat, adding butter, until golden brown.
Измельчите чеснок и репчатый лук. Отправьте их обжариваться на среднем огне, с добавлением сливочного масла, до золотистого цвета.
Pour cream into the onion and garlic, add pepper and spices to taste; a mixture of dried herbs and paprika are perfect. Dip seafood into the prepared sauce and simmer over low heat.
К луку и чесноку влейте сливки, добавьте перец и пряности по вкусу, отлично подойдет смесь сушеных трав и паприка. В готовый соус опустите морепродукты и томите на медленном огне.
Add ready-made spaghetti to the seafood, stir and simmer together for another 4-6 minutes. Transfer the finished spaghetti with seafood to serving plates. If desired, you can decorate with fresh herbs or grated cheese. Bon appetit!
Добавьте к морепродуктам готовые спагетти, перемешайте и томите вместе еще 4-6мин.Готовые спагетти с морепродуктами переложите на тарелки для подачи. По желанию, можете украсить свежей зеленью или тертым сыром. Приятного аппетита!