Prepare all the necessary ingredients. Wash the eggs. Preheat the oven to 180⁰C. Remove the butter from the refrigerator 30 minutes before cooking.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Яйца помойте. Разогрейте духовку до 180⁰С. Сливочное масло достаньте из холодильника за 30 минут до начала приготовления.
In a bowl, mix soft butter, sugar and salt.
В миске смешайте мягкое сливочное масло, сахар и соль.
Add flour, yolks, baking powder, salt and mix until smooth.
Добавьте муку, желтки, разрыхлитель, соль и перемешайте до однородности.
Add cocoa, stir until smooth.
Добавьте какао, перемешайте до однородности.
Roll the dough into a sausage, wrap in cling film and refrigerate for 30 minutes.
Из теста скатайте колбаску, заверните в пищевую пленку и уберите в холодильник на 30 минут.
Cut the sausage into circles. Sprinkle with flour and roll out a little.
Нарежьте колбаску на кружочки. Присыпьте мукой и немного раскатайте.
Place on parchment paper on a baking sheet and bake in the oven for 20 minutes at 180⁰C.
Выложите на пергаментную бумагу на противне, выпекайте в духовке 20 минут при 180⁰С.
Cool the cookies slightly and serve.
Немного охладите печенье и подавайте к столу.
Drizzle chocolate syrup over cookies before serving. Don't forget to serve a glass of cool milk with dessert.
Перед подачей полейте печенье шоколадным сиропом. Не забудьте подать к десерту стакан прохладного молока.