Thaw and rinse the meat, wash the vegetables and herbs, peel the onions and garlic, peel the carrots.
Разморозьте и промойте мясо, помойте овощи и зелень, очистите лук и чеснок от шелухи, почистите морковь.
Cut the carrots into large pieces.
Нарежьте морковь на крупные куски.
Coarsely chop the onion. Cut the greens.
Крупно нарежьте лук. Порежьте зелень.
Crush the garlic with the wide side of the knife.
Чеснок раздавите широкой стороной ножа.
Cut the beef into 3-3.5 cm cubes.
Нарежьте говядину на кубики 3-3,5 см.
Place the cauldron on the stove, heat it up and add vegetable oil. Add the beef and fry on both sides over high heat for a minute.
Поставьте казан на плиту, разогрейте и добавьте растительное масло. Выложите говядину и обжарьте с двух сторон на сильном огне по минуте.
Reduce heat, add carrots, garlic and onion, fry together.
Убавьте огонь, добавьте морковь, чеснок и лук, жарьте вместе.
Salt, pepper and add your favorite spices. Stir.
Посолите, поперчите и добавьте любимые специи. Перемешайте.
Add tomato paste, stir and pour in a little water.
Добавьте томатную пасту, перемешайте и влейте немного воды.
Add the greens, cover and simmer over low heat for 20-25 minutes.
Всыпьте зелень, накройте крышкой и тушите на медленном огне 20-25 минут.
Serve the finished dish, garnished with herbs.
Готовое блюдо подайте, украсив зеленью.
Add coarsely chopped potatoes to the cauldron and simmer along with them.
Добавьте в казан крупно нарезанный картофель и потушите вместе с ним.