Place all ingredients on the table for your convenience. Boil the spaghetti. Peel the onions and garlic. Rinse and dry the squid rings well.
Выложите все ингредиенты на стол для вашего удобства. Отварите спагетти. Почистите лук и чеснок. Хорошо промойте и просушите кольца кальмаров.
Finely chop the onion and garlic. Fry in butter.
Мелко нарежьте лук и чеснок. Обжарьте на сливочном масле.
Add spices to taste, pour cream. Bring to a boil and reduce heat.
Добавьте специи по вкусу, залейте сливками. Доведите до кипения и убавьте огонь.
Add squid to the sauce, stir, cook for 5-7 minutes.
Добавьте в соус кальмаров, перемешайте, проварите 5-7 минут.
Add spaghetti to the sauce and stir gently. Cook until the sauce thickens.
Добавьте в соус спагетти, аккуратно перемешайте. Варите до загустения соуса.
When serving, you can garnish the dish with fresh leeks.
При подаче можно украсить блюдо свежим луком-пореем.