Prepare defrosted mussels in advance and prepare the rest of the food on the table for convenience.
Заранее подготовьте размороженные мидии, подготовьте остальные продукты на столе, для удобства.
Chop onion and garlic. Send them to a frying pan with added oil. After the onions and garlic turn golden, add tomato sauce, pepper and spices to taste, mix thoroughly.
Измельчите репчатый лук и чеснок. Отправьте их на сковороду для обжарки, с добавлением масла.После того, как лук и чеснок окрасятся в золотистый цвет, добавьте томатный соус, перец и пряности, по вкусу, тщательно перемешайте.
Place the mussels in the prepared sauce, stir until they are soaked in the dressing. After the sauce boils, add lemon juice, cover with a lid and simmer the mussels over low heat for another 3-5 minutes.
В готовый соус выложите мидии, перемешайте, чтобы они пропитались заправкой. После того, как соус закипит, добавьте сок лимона, накройте крышкой и томите мидии на слабом огне еще 3-5 мин.
Transfer the finished mussels to a serving plate, season with balsamic sauce and fresh chopped herbs to your taste. Bon appetit!
Готовые мидии переложите на тарелку для подачи, приправьте бальзамическим соусом и свежей измельченной зеленью, на ваш вкус. Приятного аппетита!