Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Cut the cherry tomatoes into two parts.
Нарежьте помидоры черри на две части.
Peel the garlic and grate it on a fine grater.
Очистите чеснок и натрите его на мелкой терке.
Cut the chicken into long slices.
Курицу нарежьте длинными слайсами.
Finely chop the spinach.
Мелко нарежьте шпинат.
Grind the cheese using a fine grater.
Измельчите сыр с помощью мелкой терки.
Cook the spaghetti until half cooked, about 2-3 minutes.
Спагетти сварите до полуготовности примерно 2-3 минуты.
Place the chicken in a frying pan heated with vegetable oil.
На разогретую с растительным маслом сковороду выложите курицу.
Salt and pepper the chicken. Add cherry tomatoes, garlic and chopped spinach to it.
Посолите и поперчите курицу. Добавьте к ней томаты черри, чеснок и измельченный шпинат.
Turn down the heat. Add some water from the pan in which you cooked the spaghetti to the chicken and vegetables.
Убавьте огонь. Добавьте к курице и овощам немного воды из кастрюли, в которой варились спагетти.
Add tomato paste. Simmer, stirring constantly, for 4-5 minutes.
Добавьте томатную пасту. Тушите, постоянно помешивая, 4-5 минут.
Place the spaghetti in the pan. Mix thoroughly and turn off the stove. Serve the dish immediately.
Выложите спагетти в сковороду. Тщательно перемешайте и выключите плиту. Сразу подавайте блюдо на стол.
The dish will be decorated with grated cheese and fresh spinach leaves.
Блюдо украсит тертый сыр и свежие листья шпината.