Thaw the shrimp, rinse and peel.
Креветки разморозьте, промойте и очистите.
Cut the cherry tomatoes in half.
Разрежьте помидоры черри пополам.
Peel and chop the garlic using a grater.
Очистите и измельчите чеснок с помощью терки.
Chop the spinach.
Измельчите шпинат.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Cook the spaghetti until half cooked.
Сварите спагетти до полуготовности.
Heat a frying pan with vegetable oil and place shrimp on it. Fry them on both sides for 2 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и выложите на нее креветки. Обжарьте их с двух сторон по 2 минуты.
Add salt and pepper, cherry tomatoes, garlic and spinach to the shrimp.
Добавьте к креветкам соль и перец, помидоры черри, чеснок и шпинат.
Turn the heat to low and add some of the spaghetti water to the pan.
Поставьте огонь на минимум и добавьте в сковороду немного воды, в которой варились спагетти.
Add cream to the pan. Simmer, stirring constantly, for 2-3 minutes.
Добавьте в сковороду сливки. Тушите, постоянно помешивая, 2-3 минуты.
Place the spaghetti in the pan and mix everything thoroughly. The dish is ready.
Выложите в сковороду спагетти и тщательно все перемешайте. Блюдо готово.
Before serving, sprinkle a portion of spaghetti with shrimp with grated cheese and garnish with spinach leaves.
Перед подачей посыпьте порцию спагетти с креветками тертым сыром и украсьте листьями шпината.