Preheat the oven to 180-200°C (depending on your oven). Rinse cherry tomatoes and arugula with cold running water. Cut the fish if you took it whole.
Разогрейте духовку до 180-200°С (в зависимости от вашей духовки). Промойте томаты черри и рукколу холодной проточной водой. Разделайте рыбу, если вы взяли ее целиком.
Season the chum salmon fillet with salt and pepper.
Приправьте филе кеты солью и перцем.
Make a boat out of foil and place the fish in it.
Сделайте лодочку из фольги и отправьте в нее рыбу.
Pour cream over the fish, cut the tomatoes in half and add them to the fish, sprinkle everything with Provençal herbs on top.
Залейте рыбу сливками, разрежьте помидоры пополам и добавьте их к рыбе, сверху посыпьте все прованскими травами.
Place the fish in the oven for 15-20 minutes.
Отправьте рыбу в духовку на 15-20 минут.
Place arugula and fresh cherry tomatoes on a plate as a garnish. They will add brightness and variety to the dish and emphasize its taste.
Выложите на тарелку рукколу и свежие томаты черри в качестве украшения. Они придадут яркости и разнообразия блюду и подчеркнут его вкус.