Thaw the fish, rinse.
Разморозьте рыбу, промойте.
Wash and cut the cherry tomatoes in half.
Помойте и нарежьте помидорки черри пополам.
Salt and pepper the pollock on both sides and place it on foil. A piece of foil should be one and a half to two times larger than the fillet.
Посолите и поперчите минтай с двух сторон и выложите его на фольгу. Кусок фольги должен быть в полтора-два раза больше филе.
Make a kind of fish boat out of foil. Transfer to a baking dish.
Из фольги сделайте своеобразную лодочку для рыбы. Переложите в форму для запекания.
Place the tomatoes and pour cream, sprinkle with spices.
Выложите помидоры и залейте сливками, посыпьте специями.
Preheat the oven to 200 degrees. Place the fish in the oven for 30 minutes.
Разогрейте духовку до 200 градусов. Отправьте рыбу на 30 минут в духовку.
Serve with arugula and cherry tomatoes.
Подайте с рукколой и томатами черри.
Prepare sour cream sauce for the fish. Serve together.
Приготовьте к рыбу сметанный соус. Подайте вместе.