Thaw chicken thighs first if using unrefrigerated. Wash the champignons. Preheat the oven to 180 degrees. Place all ingredients on the table for easy preparation.
Куриные бедра предварительно разморозьте, если используете неохлажденные. Шампиньоны помойте. Духовку разогрейте до 180 градусов. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Peel the garlic and cut the cloves into thin slices.
Чеснок очистите и нарежьте зубчики тонкими пластинами.
Peel the onion and cut into half rings.
Лук очистите и нарежьте полукольцами.
Cut the champignons into thin slices. Place chicken thighs, seasonings, vegetable oil, chopped mushrooms and garlic in a deep container. Add mayonnaise and stir. Leave the chicken to marinate for 10-15 minutes.
Шампиньоны нарежьте тонкими пластинами. Выложите в глубокую емкость куриные бедра, приправы, растительное масло, нарезанные грибы и чеснок. Добавьте майонез и перемешайте. Оставьте курицу мариноваться на 10-15 минут.
Place the chicken thighs with the marinade in a roasting pan and place it on a baking sheet or baking dish.
Выложите куриные бедра с маринадом в рукав для запекания и положите его на противень или в форму для запекания.
Place the baking dish in an oven preheated to 180 degrees for 50-60 minutes.
Поставьте форму для запекания в предварительно разогретую до 180 градусов духовку на 50-60 минут.
Before serving, garnish the chicken thighs with mushrooms with fresh herbs, such as parsley.
Перед подачей украсьте куриные бедра с грибами свежей зеленью, например, петрушкой.