Select all the necessary products. Rinse fish and fresh herbs well under running water. Preheat the oven to 180 degrees.
Отберите все нужные продукты. Рыбу и свежую зелень хорошо промойте под проточной водой. Заранее разогрейте духовку до температуры 180 градусов.
Salt, pepper and season the chum salmon fillet to taste.
Филе кеты посолите, поперчите и приправьте по вкусу.
Coarsely grate the cheese.
Сыр крупно перетрите на терке.
Place the chum salmon fillet in the center of the foil sheet.
Положите филе кеты по центру листа из фольги.
Take a baking dish. Place the workpiece in foil in it.
Возьмите форму для запекания. Выложите в нее заготовку в фольге.
Spread the top of the fish thoroughly with mayonnaise.
Рыбу сверху как следует намажьте майонезом.
Place shredded cheese on top of the mayonnaise.
Поверх майонеза положите измельченный сыр.
Place the pan in an oven preheated to 180 C for 30 minutes. A golden crust of grated cheese should appear on top.
Поставьте форму в разогретую до 180 С духовку на 30 минут. Сверху должна появиться золотистая корочка из тертого сыра.
Place the prepared chum salmon directly in foil on a beautiful dish. Sprinkle with fresh chopped dill. As a complement to the fish, you can cut a light salad of fresh tomatoes and herbs. The taste of fish will be best revealed if served with white wine. Bon appetit!
На красивое блюдо положите готовую кету прямо в фольге. Присыпьте свежим порезанным укропом. В качестве дополнения к рыбе можно нарезать легкий салат из свежих томатов и зелени. Лучше всего вкус рыбы раскроется, если подвать ее с белым вином. Приятного аппетита!