Wash the eggs. Preheat the oven to 180⁰C. Remove the butter from the refrigerator 30 minutes before cooking. Grate the chocolate until it turns into shavings.
Яйца помойте. Разогрейте духовку до 180⁰С. Сливочное масло достаньте из холодильника за 30 минут до начала приготовления. Шоколад натрите до состояния стружки.
In a bowl, mix soft butter, sugar and salt.
В миске смешайте мягкое сливочное масло, сахар и соль.
Add oatmeal, eggs, flour, nuts and chocolate to the butter. Mix thoroughly.
К маслу добавьте овсяные хлопья, яйца, муку, орехи и шоколад. Тщательно перемешайте.
Make cookies from the resulting mass. Line a baking sheet with parchment. Place cookies on parchment.
Из полученной массы слепите печенье. Противень выстелите пергаментом. Выложите на пергамент печенье.
Bake cookies for 15 minutes in the oven at 180⁰C.
Запекайте печенье 15 минут в духовке при 180⁰С.
You can serve cookies with cream, condensed milk or jam.
Подать печенье можно с кремом, сгущённым молоком или джемом.