Measure out all the necessary ingredients. You can use any minced meat for meatballs: homemade, beef, chicken or turkey. Use spices according to your taste: it can be seasoning for meat or chicken, dry herbs, rosemary, paprika, turmeric, or just pepper and salt.
Отмерьте все необходимые ингредиенты. Фарш для фрикаделек можете взять любой: домашний, говяжий, куриный или из индейки. Специи используйте по вашему вкусу: это может быть приправа для мяса или курицы, сухие травы, розмарин, паприка, куркума или же только перец и соль.
Place the minced meat in a deep bowl. Add salt, pepper and spices to taste. You can also squeeze out a clove of garlic. Mix the minced meat.
Выложите фарш в глубокую миску. Добавьте в него соль, перец и специи по вкусу. Вы также можете выдавить зубчик чеснока. Замешайте фарш.
Form small balls from the minced meat and fry them in vegetable oil for about 5 minutes until golden brown over medium heat.
Сформируйте из фарша небольшие шарики и обжарьте их на растительном масле около 5 минут до золотистой корочки на среднем огне.
Add the vegetable mixture to the fried meatballs and cover everything with clean water.
Добавьте к обжаренным фрикаделькам овощную смесь и залейте все чистой водой.
Add tomato paste to the pan and stir well to dissolve it in the water. You can also add spices to your taste.
Добавьте в сковороду томатную пасту и хорошо перемешайте, чтобы она разошлась в воде. Также вы можете добавить специи на свой вкус.
Pour the cream into the sauce and stir gently. Leave the meatballs for another 5-7 minutes. The sauce should thicken. Taste it and add salt if needed.
Влейте в соус сливки и аккуратно перемешайте. Оставьте фрикадельки еще на 5-7 минут. Соус должен подзагустеть. Попробуйте его и посолите, если нужно.
Meatballs with vegetables are ready.
Фрикадельки с овощами готовы.
Serve the meatballs sprinkled with chopped herbs. Bon appetit.
Подавайте фрикадельки, посыпав рубленной зеленью. Приятного аппетита.