Place all ingredients on the table for convenience. Prepare the fish.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства. Подготовьте рыбу.
Grind the mozzarella balls. Add spices to sour cream and stir.
Измельчите шарики моцареллы. В сметану добавьте специи и перемешайте.
Place the fish on foil, salt and pepper to taste.
Рыбу выложите на фольгу, посолите и поперчите по вкусу.
Form a boat out of foil and pour sour cream sauce over the pollock. Place mozzarella on top.
Сформируйте из фольги лодочку и полейте минтая сметанным соусом. Сверху выложите моцареллу.
Bake pollock in an oven preheated to 190 degrees for about 30 minutes until golden brown.
Запекайте минтай в разогретой до 190 градусов духовке около 30 минут до золотистой корочки.
Serve the dish with fresh salad of arugula and cherry tomatoes.
К блюдо подайте свежий салат из рукколы и помидоров черри.