Thaw the shrimp. Rinse them.
Разморозьте креветки. Промойте их.
Clean and drain the shrimp.
Очистите и осушите креветки.
Prepare mixtures for deboning. Beat 1 egg with salt. Pour flour and breadcrumbs into convenient containers.
Подготовьте смеси для обвалки. Взбейте 1 яйцо с солью. Насыпьте муку и сухари в удобные емкости.
Dredge shrimp in flour.
Обваляйте креветки в муке.
Then dip into the egg and sprinkle with breadcrumbs on all sides.
Затем опустите в яйцо и обсыпьте сухарями со всех сторон.
Heat a high-sided frying pan with plenty of vegetable oil. Gently lower the shrimp into the oil for 2 minutes.
Разогрейте сковороду с высокими бортиками с большим количеством растительного масла. Аккуратно опустите креветки на 2 минуты в масло.
Catch the finished shrimp and place on paper towels to drain excess oil.
Готовые креветки выловите и выложите на бумажные полотенца, чтобы стекло лишнее масло.
Serve with sauce.
Подайте с соусом.
When cleaning shrimp, do not clean their tails; the tails look very impressive and beautiful. Also make your own sauce.
Во время очистки креветок не чистите им хвостики, хвостики смотрятся очень эффектно и красиво. Также приготовьте соус самостоятельно.