Thaw chicken thighs first if using unrefrigerated. Preheat the oven to 180 degrees. Place all ingredients on the table for easy preparation.
Куриные бедра предварительно разморозьте, если используете неохлажденные. Духовку разогрейте до 180 градусов. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Peel the garlic and cut the cloves into thin slices.
Чеснок очистите и нарежьте зубчики тонкими пластинами.
Cut the cheese into slices.
Сыр нарежьте ломтиками.
Place the cheese slices under the skin of the thigh so that they are on the meat.
Ломтики сыра положите под кожу бедра так, чтобы они были на мясе.
Salt, pepper and season the chicken thighs.
Куриные бедра посолите, поперчите и посыпьте приправами.
Place the thighs in a baking dish. Lubricate the chicken with mayonnaise, add garlic and leave to marinate for 10-15 minutes.
Выложите бедра в форму для запекания. Смажьте курицу майонезом, добавьте чеснок и оставьте мариноваться на 10-15 минут.
Place the baking dish in an oven preheated to 180 degrees for 50-60 minutes.
Поставьте форму для запекания в предварительно разогретую до 180 градусов духовку на 50-60 минут.
Before serving, garnish the chicken thighs with fresh herbs, such as parsley sprigs.
Перед подачей украсьте куриные бедра свежей зеленью, например, веточками петрушки.