Clean the buckwheat from any small debris and rinse until the water runs clear. Peel the onions. Preheat the oven to 200°C.
Очистите гречневую крупу от мелкого мусора и промойте до тех пор, пока вода не станет чистой. Очистите репчатый лук. Разогрейте духовки до 200 °С.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Fry the buckwheat in a dry frying pan for 5-7 minutes.
Обжарьте гречку на сухой сковороде в течение 5-7 минут.
Grease a frying pan with vegetable oil and fry the onions over medium heat until golden brown.
Смажьте сковороду растительным маслом и обжарьте репчатый лук на среднем огне до золотистого цвета.
Place fried onions at the bottom of the pot.
На дно горшочка выложите жареный лук.
Then add the fried buckwheat.
Затем всыпьте обжаренную гречку.
Add water and butter. Salt the water a little.
Добавьте воду и сливочное масло. Посолите немного воду.
Cover the pot with a lid and place in the oven for 20-25 minutes.
Накройте горшочек крышкой и отправьте в духовку на 20-25 минут.
Buckwheat in a pot is ready.
Гречка в горшочке готова.
Serve the buckwheat directly in the pot or place it on a plate. Bon appetit.
Подайте гречку непосредственно в горшочке или выложите на тарелку. Приятного аппетита.
Add fried mushrooms and chopped herbs to the buckwheat.
Добавьте в гречку обжаренные грибы и рубленую зелень.