Prepare the ingredients indicated in the recipe. Chop the garlic and chicken on a cutting board, and grate the cheese on a coarse grater. Break two egg yolks into a medium bowl. Add cream to the dish, and add salt and pepper to taste. Add the grated cheese to the bowl and use a whisk or fork to mix the ingredients until you get a homogeneous mixture.
Приготовьте указанные в рецепте ингредиенты. Порубите чеснок и курицу на разделочной доске, а также натрите сыр на крупной терке. Разбейте два яичных желтка в миску средних размеров. Добавьте в блюдо сливки, а также посолите, поперчите по вкусу. Добавьте в миску натертый сыр и венчиком для взбивания или вилкой перемешайте компоненты так, чтобы получилась однородная смесь.
Cook pasta in boiling salted water according to package instructions. Then drain the water through a colander. While the pasta is cooking, start frying the chopped chicken pieces with chopped garlic.
Поставьте отваривать макароны в кипящей подсоленной воде согласно инструкции на упаковке. После слейте воду через дуршлаг. Пока макароны варятся, начинайте обжаривать куриные порубленные кусочки с нарезанным чесноком.
Then throw the prepared pasta into the frying pan and pour the previously prepared egg mixture into it.
После закиньте готовые макароны на сковороду и залейте в нее ранее подготовленную яичную смесь.
Fry until done and you can set the table.
Обжаривайте до готовности и можете накрывать на стол
Place the finished pasta on a beautiful plate and garnish it with herbs and a few tomatoes, and you can also sprinkle the dish with grated cheese.
Выложите готовую пасту на красивую тарелку и украсьте ее зеленью и несколькими помидорами, а также можно посыпать блюдо тертым сыром.