Prepare and “grow” the dough in advance, let it sit and increase in size. Have the rest of the food ready on the table for convenience.
Заранее приготовьте и «вырастите» тесто, дайте ему настояться и увеличиться в размерах. Подготовьте остальные продукты на столе для удобства.
Chop the onions and cut the potatoes into small cubes. Boil the potatoes until tender and crumbly. Add milk, salt and pepper to potatoes and puree until smooth. Fry the onion until golden and stir it into the finished puree.
Измельчите репчатый лук, картофель нарежьте мелкими кубиками. Отварите картофель до готовности и рассыпчатого состояния. Добавьте в картофель молоко, соль и перец, пюрируйте до однородной консистенции. Обжарьте лук до золотистости и вмешайте его в готовое пюре.
Divide the finished dough into equal parts in the form of small koloboks. Roll out each part, use flour if the dough sticks too much to your hands and utensils. Place the filling in the middle.
Готовое тесто разделите на равные части в форме маленьких колобков. Каждую часть раскатайте, используйте муку, если тесто сильно прилипает к рукам и посуде. В середину выложите начинку.
Roll the dough and seal it around the edges. Fry the pies on both sides in a heated frying pan with the addition of vegetable oil until a bright golden brown crust.
Сверните тесто и закрепите его по краям. Обжарьте пирожки с двух сторон на разогретой сковороде с добавлением растительного масла до яркой румяной корочки.
Transfer the finished pies to a paper towel to remove excess oil and serve with fresh herbs or sour cream. Bon appetit!
Готовые пирожки переложите на бумажное полотенце для удаления излишков масла и подайте к столу со свежей зеленью или сметаной. Приятного аппетита!