Prepare all ingredients. Rinse the fish. Peel the garlic.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте рыбу. Очистите чеснок.
Take a saucepan and put the water on gas. Once boiling, add the pasta to the water and cook for 10 minutes.
Возьмите кастрюлю, поставьте воду на газ. После момента закипания положите в воду макароны и варите их 10 минут.
Cut the salmon into medium-sized pieces.
Нарежьте семгу кусочками среднего размера.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Drain pasta through a colander.
Слейте макароны через дуршлаг.
Take a frying pan, melt butter on it and add chopped red fish.
Возьмите сковородку, растопите на ней сливочное масло и выложите нарезанную красную рыбу.
Fry the salmon until golden brown.
Обжаривайте семгу до появления золотистой корочки.
Pour cream over the salmon.
Залейте семгу сливками.
Add salt and ground black pepper to taste.
Добавьте соль, перец черный молотый по вкусу.
Stir the dish.
Перемешайте блюдо.
Add pasta to skillet.
Добавьте макароны в сковороду.
Stir salmon and pasta in cream.
Перемешайте семгу и макароны в сливках.
Place the dish on a beautiful plate. Garnish with fresh cut cherry tomatoes and fresh herb leaves on top. The ideal complement would be dry rose wine. This way the taste of the fish will reveal itself brighter and more interesting. Bon appetit!
Выложите блюдо на красивую тарелку. Украсьте сверху свежими помидорами черри в разрезе и листьями свежей зелени. Идеальным дополнением будет сухое розовое вино. Так вкус рыбы раскроется ярче и интереснее. Приятного аппетита!