Prepare all ingredients according to the list.
Приготовьте все ингредиенты по списку.
Cut the onion and dill into small pieces. Grate the cheese on a coarse grater.
Лук и укроп порежьте на мелкие кусочки. Сыр натрите на крупной терке.
Form small balls from the dough. Using a rolling pin, turn each into a round cake.
Слепите из теста некрупные шарики. Каждый с помощью скалки превратите в лепешку круглой формы.
Place the filling on one half of the tortilla, then cover it with the other half of the tortilla. Lightly pinch the edges with your fingers.
На одну половину лепешки положите начинку, затем накройте ее второй половиной лепешки. Края слегка прищипните пальцами.
Line a baking sheet with parchment and place the pies there. Coat with raw egg mixture.
Выстелите противень пергаментом и положите туда заготовки пирожков. Промажьте смесью из сырого яйца.
Place a baking sheet in an oven preheated to 180 degrees and bake until golden brown, about 20 minutes. Done, bon appetit!
В прогретую до 180 градусов духовку поместите противень и выпекайте до появления румяной корочки примерно 20 минут. Готово, приятного вам аппетита!