Prepare all the necessary ingredients. Place a pan of salted water on the fire and boil the spaghetti in it for the time indicated on the package until half cooked. Peel the garlic.
Подготовить все необходимые ингредиенты. Поставить на огонь кастрюлю с подсоленной водой и отварить в ней спагетти в течение того времени, которое указано на упаковке, до полуготовности. Очистить чеснок.
Cut the bacon into medium strips 1 cm wide.
Бекон нарежьте средними полосками шириной 1 см.
Break the egg into a deep container, add salt and pepper.
Яйцо разбейте в глубокую емкость, добавьте соль и перец.
Grind the cheese on a coarse grater and place in the egg mixture.
Измельчите сыр на крупной терке и выложите в яичную смесь.
Mix the egg and cheese mixture thoroughly.
Яично-сырную тщательно перемешайте.
Place butter in a heated frying pan and melt. Fry the garlic until golden brown.
В разогретую сковороду положите сливочное масло и растопите. Обжарьте чеснок до золотистого цвета.
Add bacon pieces to the fried garlic and fry everything for 10 minutes over low heat.
К обжаренному чесноку добавьте кусочки бекона, обжаривайте все в течение 10 минут на слабом огне.
Add spaghetti to the pan with bacon, pour in the egg and cheese mixture and mix everything thoroughly. Cover with a lid and fry the future carbonara for 5 minutes.
В сковороду с беконом добавьте спагетти, влейте яично-сырную массу и все тщательно перемешайте. Накройте крышкой и обжаривайте будущую карбонару в течение 5 минут.
Italian carbonara is ready. Bon appetit.
Итальянская карбонара готова. Приятного аппетита.
Serve carbonara on a beautiful flat plate, garnishing the dish with a basil leaf, cherry tomatoes and dry Provençal herbs.
Подавайте карбонару на красивой плоской тарелке, украсив блюдо листиком базилика, помидорами черри и сухими прованскими травами.