Rinse chicken fillet with cold water. Prepare the remaining ingredients. Preheat oven to 200°C.
Ополосните куриное филе холодной водой. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 200 °С.
Place the fillet in a deep bowl.
Выложите филе в глубокую миску.
Pour soy sauce and vegetable oil over the fillet. Add black pepper and paprika. Stir.
Залейте филе соевым соусом и растительным маслом. Добавьте черный перец и паприку. Перемешайте.
Leave the fillets to marinate for 10 minutes.
Оставьте филе мариноваться на 10 минут.
Place the fillets in a baking dish or on a baking sheet and place in the oven for about 20-25 minutes.
Выложите филе в форму для запекания или на противень и отправьте в духовку примерно на 20-25 минут.
Cut the finished chicken fillet into slices.
Готовое куриное филе нарежьте на ломтики.
Pour teriyaki sauce over chicken fillet and sprinkle with sesame seeds. Ready. Bon appetit.
Полейте куриное филе соусом терияки и посыпьте кунжутом. Готово. Приятного аппетита.
Serve the chicken with rice and vegetables.
Подайте к курице рис и овощи.