Prepare all ingredients. Wash the vegetables, peel the garlic. Set the oven to preheat to 230 C.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте овощи, очистите чеснок. Поставьте духовку на разогрев до 230 С.
Take a saucepan and put the water on gas. After boiling, add the pasta to the water and cook until al dente, i.e. not until completely softened (5-7 minutes).
Возьмите кастрюлю, поставьте воду на газ. После момента закипания положите в воду макароны и варите их до состояния «аль денте», т.е. не до полного размягчения (5-7 минут).
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Drain pasta through a colander.
Слейте макароны через дуршлаг.
Take a baking dish and grease it with olive oil.
Возьмите форму для запекания, смажьте ее оливковым маслом.
Place feta cheese in pan.
Положите в форму сыр фета.
Place cherry tomatoes in the mold.
Выложите в форму помидоры черри.
Sprinkle the herb mixture all over the top.
Посыпьте все сверху смесью трав.
Add garlic.
Добавьте чеснок.
Place the dish in the oven at 230 C for 20 minutes.
Поставьте блюдо в духовку при 230 С на 20 минут.
Stir in feta cheese and cherry tomatoes.
Перемешайте сыр фета и помидоры черри.
Place pasta on top.
Выложите сверху макароны.
Stir in pasta, feta cheese and cherry tomatoes.
Перемешайте макароны, сыр фета и помидоры черри.
Place the dish on a beautiful plate. Garnish with fresh cut cherry tomatoes and fresh herb leaves on top. Bon appetit!
Выложите блюдо на красивую тарелку. Украсьте сверху свежими помидорами черри в разрезе и листьями свежей зелени. Приятного аппетита!