Recipes / Fried beef in a frying pan Жареная говядина в сковороде
Beef can be cooked in many different ways. It is boiled, stewed, fried. If you have a piece of juicy beef, but you don’t want to cook complex dishes, then cook the meat according to this recipe. Pieces of beef are fried in a frying pan with onions, spices and soy sauce, which is excellent for this type of meat. Add a side dish to this beef, such as mashed potatoes, and a delicious hot dinner for the whole family is ready.
Говядину можно готовить разными способами: отваривая, туша или обжаривая. Если у вас есть кусок сочной говяжьей вырезки и не хочется возиться с сложными блюдами, воспользуйтесь этим рецептом. Мясо кусочками обжаривают на сковороде вместе с луком, специями и соевым соусом, который отлично подходит для такого типа мяса. В качестве гарнира подайте, например, картофельное пюре — и получится вкусный горячий ужин для всей семьи.
Steps / Шаги:
Clean the beef from veins and films, rinse and dry it with a paper towel. Peel the onions.
Очистите говядину от жил и пленок, ополосните и просушите ее бумажным полотенцем. Очистите репчатый лук.
Cut the beef into small pieces 5-10 mm thick.
Нарежьте говядину небольшими кусочками толщиной 5-10 мм.
Cut the onion into thin pieces.
Нарежьте репчатый лук тонкими перышками.
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Add the onions and fry them over medium heat for 5 minutes until soft and golden brown.
Разогрейте сковороду и влейте растительное масло. Выложите репчатый лук и обжарьте его на среднем огне в течение 5 минут до мягкости и золотистого цвета.
Place the beef in the pan and fry it along with the onion for 5-7 minutes over medium heat. Remember to turn the beef periodically.
Выложите в сковороду говядину и обжарьте ее вместе с луком в течение 5-7 минут на среднем огне. Не забывайте периодически переворачивать говядину.
Add soy sauce and dry herbs to the pan.
Добавьте в сковороду соевый соус и сухие травы.
Fry the beef over medium heat for another 3-4 minutes until cooked through. The sauce should reduce slightly and coat the beef and onions.
Обжарьте говядину на среднем огне еще 3-4 минуты до готовности. Соус должен немного выпариться и покрыть говядину и лук.
Season the finished dish with pepper and sprinkle with sesame seeds. Bon appetit
Готовое блюдо поперчите и посыпьте кунжутом. Приятного аппетита
Add mashed potatoes, rice or fresh vegetable salad to the beef as a side dish. Garnish the beef with cilantro sprigs.
Добавьте к говядине в качестве гарнира картофельное пюре, рис или салат из свежих овощей. Украсьте говядину веточками кинзы.