Thaw tilapia fillets at room temperature. Place all ingredients on the table for easy preparation.
Разморозьте филе тилапии при комнатной температуре. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Cut the fish fillet into pieces.
Рыбное филе разрежьте на кусочки.
Break the egg into a deep container, add salt and pepper to taste. Beat until smooth. Dip the fish fillet pieces in the egg.
Разбейте яйцо в глубокую емкость, добавьте соль и перец по вкусу. Взбейте до однородной массы. Обмакните кусочки рыбного филе в яйце.
Roll fish fillets in prepared breadcrumbs.
Обваляйте рыбное филе в подготовленных панировочных сухарях.
Fry the fish in a large amount of well-heated oil for 2-3 minutes on each side.
Обжарьте рыбу в большом количестве хорошо разогретого масла по 2-3 минуты с каждой стороны.
Before serving, pour a little Teriyaki sauce over the fish and sprinkle with sesame seeds.
Перед подачей полейте рыбу небольшим количеством соуса Терияки и посыпьте кунжутом.