Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Cut the cheese into large cubes.
Сыр нарежьте крупными кубиками.
Separate the lightly salted salmon from the skin. Cut into large cubes. In order to easily separate the fish and cut it, you can first place the salmon in the freezer for 10-15 minutes.
Слабосоленую семгу отделите от кожи. Нарежьте крупными кубиками. Для того, чтобы легко отделить рыбу и нарезать ее, можно предварительно поместить семгу в морозилку на 10-15 минут.
Assemble the canapés. To do this, place an olive, a cube of salmon and a cube of cheese on toothpicks or skewers.
Соберите канапе. Для этого наколите на зубочистки или шпажки оливку, кубик семги и кубик сыра.
Before serving, decorate the canapes with fresh herbs to taste.
Перед подачей украсьте канапе свежей зеленью по вкусу.