Prepare all the necessary ingredients. Wash the meat and dry with a paper towel. Preheat the oven to 180⁰C.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Мясо помойте и просушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 180⁰С.
Cut the pork ribs into portions.
Свиные ребрышки нарежьте порционно.
Chop the onion finely.
Репчатый лук порубите мелко.
Place the ribs in a baking dish, add ketchup, mayonnaise, soy sauce, salt, pepper, onion and mix thoroughly.
Ребрышки выложите в форму для запекания, добавьте кетчуп, майонез, соевый соус, соль, перец, лук и тщательно перемешайте.
Bake the ribs for 40 minutes.
Отправьте ребрышки запекаться на 40 минут.
A vegetable salad is best as a side dish. You can decorate the ribs with parsley. To add a new touch of flavor, sprinkle the ribs with lemon juice.
В качестве гарнира лучше всего подойдет овощной салат. Украсить ребрышки можно петрушкой. Для придания нового оттенка вкуса сбрызните ребрышки соком лимона.