Clean the liver from the veins, rinse with cold water and dry. Prepare the bacon: raw smoked is best for this dish.
Очистите печень от жил, ополосните холодной водой и обсушите. Подготовьте бекон: для этого блюда лучше всего подойдет сырокопченый.
Select large pieces of liver.
Отберите крупные кусочки печени.
Heat the oil in a frying pan and add the liver.
Разогрейте масло в сковороде и выложите печень.
Fry the liver over medium heat for 5-7 minutes until cooked. Salt and pepper it.
Обжарьте печень на среднем огне в течение 5-7 минут до готовности. Посолите ее и поперчите.
Place the bacon slices on a board and place a piece of fried liver on the edge of each slice.
Разложите ломтики бекона на доске и на край каждого ломтика положите по кусочку обжаренной печени.
Wrap the liver in bacon.
Заверните печень в бекон.
Cook the bacon and liver rolls over medium heat for 2 to 3 minutes until the bacon is lightly browned.
Обжарьте рулетики из бекона и печени на среднем огне 2-3 минуты до тех пор, пока бекон не подрумянится.
Garnish the finished dish with arugula or any greens of your choice. Bon appetit.
Готовое блюдо украсьте рукколой или любой зеленью по вашему вкусу. Приятного аппетита.
Garnish the finished dish with arugula or any greens of your choice. Bon appetit.
Готовое блюдо украсьте рукколой или любой зеленью по вашему вкусу. Приятного аппетита.