Wash the bell pepper and remove the core. Rinse the chicken eggs. Prepare the remaining ingredients.
Помойте болгарский перец и удалите из него сердцевину. Ополосните куриные яйца. Подготовьте остальные ингредиенты.
Grate the cheese on a fine grater.
Натрите сыр на мелкой терке.
Cut two rings of bell pepper 1-1.5 cm high.
Отрежьте два кольца болгарского перца высотой 1-1,5 см.
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Place bell pepper rings on it.
Разогрейте сковороду и влейте растительное масло. Выложите на нее кольца из болгарского перца.
Break one chicken egg into each ring. Salt and pepper the eggs to taste.
Разбейте в каждое кольцо по одному куриному яйцу. Посолите и поперчите яйца по вкусу.
Fry the eggs over medium heat for 5-7 minutes until cooked.
Жарьте яйца на среднем огне в течение 5-7 минут до готовности.
When the eggs are almost ready, sprinkle them with cheese.
Когда яйца будут практически готовы, посыпьте их сыром.
Garnish the finished dish with cherry tomatoes and arugula. Bon appetit.
Готовое блюдо украсьте помидорами черри и рукколой. Приятного аппетита.
Add mushrooms or slices of ham to the eggs. Serve the eggs with freshly fried toast.
Добавьте к яйцам грибы или кусочки ветчины. Подайте к яйцам свежеобжаренные тосты.