Remove excess membranes and veins from the beef. Rinse the meat with cold water and pat dry with a paper towel. Wash the cherry tomatoes and basil.
Удалите из говядины лишние пленки и прожилки. Ополосните мясо холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Помидоры черри и базилик помойте.
Cut the beef into thin slices no more than 2 mm thick. To do this, the knife must be very sharp. Due to the fact that the meat is thin, it does not require long frying.
Нарежьте говядину тонкими ломтиками толщиной не более 2 мм. Для этого нож должен быть очень острым. Именно благодаря тому, что мясо тонкое, оно не требует долгой обжарки.
Cut cherry tomatoes in half.
Помидоры черри разрежьте пополам.
Heat vegetable oil in a frying pan and add beef.
Разогрейте растительное масло в сковороде и выложите говядину.
Fry the beef slices for 2-3 minutes over high heat.
Обжарьте ломтики говядины 2-3 минуты на сильном огне.
Add cherry tomatoes and soy sauce. Fry everything together for another 2 minutes. The sauce should reduce slightly and coat the beef and tomatoes.
Добавьте помидоры черри и влейте соевый соус. Обжарьте все вместе еще 2 минуты. Соус должен слегка выпариться и покрыть говядину и помидоры.
Remove the strachetti from the heat and add the chopped basil. Pepper the dish and stir.
Снимите страчетти с огня и добавьте рубленый базилик. Поперчите блюдо и перемешайте.
Warm salad "Strachetti di Manzo" is ready. Bon appetit.
Теплый салат «Страчетти ди манзо» готов. Приятного аппетита.
Place the strachetti on a bed of arugula and garnish with fresh basil leaves.
Выложите страчетти на «подушку» из рукколы и украсьте листьями свежего базилика.