Prepare all the products and necessary utensils on the table for convenience.
Подготовьте все продукты и необходимую посуду на столе, для удобства.
Dissolve the yeast in warm water and add ½ spoon of sugar. Place the yeast in a warm place for 20–30 minutes.
Разведите дрожжи в теплой воде и добавьте ½ ложки сахара. Уберите дрожжи в теплое место на 20–30 мин.
Mix the prepared yeast with flour, add sugar and salt. Gently knead the dough, adding water, evenly, without forming lumps.
Готовые дрожжи смешайте с мукой, добавьте сахар и соль. Аккуратно замешивайте тесто, добавляя воду, равномерно, без образования комочков.
Let the finished dough sit and rise in a warm place. It will increase 2-3 times. Give the finished dough the desired shape, transfer it to a baking sheet, and line it with parchment in advance. Grease the bread with a small amount of vegetable oil and make cuts on top, this will help get rid of the formation of excess carbon dioxide.
Готовому тесту дайте настояться и вырасти в теплом месте. Оно увеличится в 2–3 раза.Готовому тесту придайте желаемую форму, переложите на противень, заранее проложите его пергаментом. Смажьте хлеб небольшим количеством растительного масла и сделайте сверху надрезы, это поможет избавиться от образования лишнего углекислого газа.
Bake the bread in the oven at 200℃ for 30 minutes. Cool the finished bread, cut into slices and place on a plate for serving at the dinner table. Bon appetit!
Выпекайте хлеб в духовке, при 200℃, в течение 30 мин. Остудите готовый хлеб, нарежьте ломтиками и выложите на тарелку для подачи, к обеденному столу. Приятного аппетита!