Wash the potatoes, prepare the work surface and other ingredients, and peel the sausage.
Помойте картофель, подготовьте рабочую поверхность и остальные ингредиенты, очистите от шкурки колбасу.
Peel and cut the onion into thin half rings, potatoes, pickles and sausage into cubes or small pieces, olives - as desired.
Почистите и нарежьте лук тонкими полукольцами, картофель, соленые огурцы и колбасу – кубиками или небольшими брусочками, оливки – произвольно.
Fry the pickles for a few minutes. Then pour 0.5 cups of boiled water and tomato paste into them and simmer for another 7 minutes.
Несколько минут обжаривайте соленые огурцы. Потом залейте к ним 0,5 стакана кипяченой воды, томатную пасту и потомите еще минут 7.
Fry the onion in a saucepan until half cooked. Next, add the sausage to it and fry them together.
Обжарьте лук в сотейнике до полуготовности. Далее отправьте к нему колбасу и обжаривайте их вместе.
Place cucumbers in tomato paste and potatoes in a saucepan. Pour 1.5 liters of boiled water or chicken broth into a saucepan. Cook for 15–20 minutes over low heat.
Выложите в сотейник огурцы в томатной пасте и картошку. Влейте в сотейник 1,5 литра кипяченой воды или куриного бульона. Варите в течение 15–20 минут на маленьком огне.
2-3 minutes before the end of cooking, add a few slices of lemon and chopped olives to the saucepan.
За 2–3 минуты до окончания готовки добавьте в сотейник несколько долек лимона и нарезанные маслины.
Let the soup sit on low heat for about 10 minutes and remove it from the heat. The soup will taste better if it steeps a little. Bon appetit!
Дайте супу постоять на небольшом огне минут 10 и убирайте его с огня. Суп будет вкуснее, если немного настоится. Приятного аппетита!
Garnish the soup with herbs and sour cream.
Украсьте суп зеленью и сметаной.