Prepare all the necessary ingredients. Wash the egg. Peel the onion and garlic. Prepare the frying pan.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Яйцо помойте. Лук и чеснок очистите. Подготовьте сковородку.
Chop the onion and garlic.
Лук и чеснок измельчите.
Cut the crusts off the white bread and soak them in milk.
С белого хлеба срежьте корочки и положите их замачиваться в молоко.
Place the minced meat in a bowl. Add onion, garlic, soaked bread, egg, salt and pepper to taste.
Фарш выложите в миску. Добавьте к нему лук, чеснок, замоченный хлеб, яйцо, соль и перец по вкусу.
Mix thoroughly.
Тщательно перемешайте.
Form cutlets from the resulting mass.
Из полученной массы сформируйте котлетки.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the cutlets for 5 minutes on one side until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте котлетки 5 минут с одной стороны до золотистой корочки.
Turn the cutlets over, cover with a lid, and fry for another 5-7 minutes.
Переверните котлетки, накройте крышкой, жарьте еще 5-7 минут.
The cutlets are ready. Place them on a serving plate.
Котлетки готовы. Выложите их на сервировочную тарелку.
Garnish the cutlets with fresh spinach or arugula.
Украсьте котлетки свежим шпинатом или руколой.