Wash the vegetables. Peel the carrots and onions.
Помойте овощи. Почистите морковь и репчатый лук.
Grate the carrots on a coarse grater.
Натрите морковь на крупной терке.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Heat a frying pan with sunflower oil. Fry onions and carrots. When the onion turns golden, add the cabbage. Stir.
Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом. Обжарьте лук и морковь. Когда лук приобретет золотистый цвет, добавьте капусту. Перемешайте.
Add tomato paste, stir and simmer covered for 10 minutes.
Добавьте томатную пасту, перемешайте и тушите под крышкой 10 минут.
Chop the mushrooms and add them to the hodgepodge. Stir, salt and pepper to taste. Fry for another 7-10 minutes with the lid closed.
Нарежьте грибы и добавьте их к солянке. Перемешайте, посолите и поперчите по вкусу. Жарьте еще 7-10 минут под закрытой крышкой.
Serve the finished dish, garnished with herbs.
Готовое блюдо подайте, украсив зеленью.
Serve the solyanka with fried chicken fillet and fresh bread.
Подайте к солянке жареное куриное филе и свежий хлеб.